New Balance Made in USA "Forfattere" Collection Begivenh

Everything Gobblers...

New Balance Made in USA "Forfattere" Collection Begivenh

Postby ndrew » Fri Jul 18, 2014 3:54 am

Baseret i blå, new balance 420 "Champions" Pack introduceres med en hyldest til Brasilien. At vinde med VM, dette land colorway spiller hyldest til fodbold trup, sportslige grønne accenter og gul detaljer på afslappet forfægtes model. Forlader de enkle farveskemaer bag, New Balance 501 "Camo" er mere end klar til at slutte sig til din sneaker rotation forreste linje. Med en hjertelig anvendelse af olivengrøn ruskind, pulserende hits af orange pop op om fanen hæl, tungen branding, og begge mediale og laterale "N" logoer.

new balance 420 navy ved, hvordan man gør det. The New Balance "90'erne Running" Collection viser en sådan erklæring, denne gang bytte materialer livsstil og farfar get-ups for sporty styling. De 530 og 850 siloer lytte tilbage til det årti, vi alle stadig besat, stole mere på skarpe linjer og pop farver end synlig tech. Få en forsmag på New Balance "90'erne Running" Collection i billederne nedenfor og se efter disse til at lancere i begyndelsen af ​​næste måned.

Siden de blev genudgivet tidligere på året, har new balance 420 herre atter nået fan favorit status. For sin seneste udleveringer, den klassiske runner er udstyret med en præmie ruskind øverste i en sort nuance. Accenter med luksuriøse brunt læder, er et strejf af appelsin fundet omkring hælen. Forlader den klassiske tyggegummi bunden bag denne særlige version indeholder alle to af de tidligere nævnte farver, sammen med et strejf af elfenben, skiftevis om sålen.

Inspireret af store værker af litteratur, new balance 420 grå er lavet i USA "Forfattere" Indsamling binder fodtøj og forfatterskab. Opdelt i tre forskellige pakker - Made in USA Skræddersyede, selvstændig, og Connoisseur - hver kollektivt tilbyde funktioner flere forskellige præmie tager på nogle af NB ikoniske silhuetter. At afsløre de tidligere nævnte stykker, New Balance afholdt en invitation-only begivenhed i NYC at fremvise de kommende goder og Hypebeast giver os et indblik. Hold læsning at kigge nogle skud af action og stay tuned til Nice-Kicks for mere information.
ndrew
Button Buck
Button Buck
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 18, 2014 3:49 am
12.00Points


Return to Turkey Hunting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests